Гра Історія Кохання: Від Гіка до Популярної Дівчини

Ех, почалася школа, а перші дні в школі завжди важкі, чи не так? Твоя улюблена принцеса закохана не в того хлопця. Допоможіть дівчинці повністю змінити свій стиль. Позбавтеся брекетів, зробіть нову зачіску, а круте вбрання повністю перетворить її образ. Все можливо якщо тільки ви візьметеся за справу! Допоможіть нашій героїні від ботаніка гіка, стати популярною дівчиною. Пора братися за справу!

Як грати?

Посадіть дівчину за столик і починайте роботу. Спершу замініть страшні окуляри на контактні лінзи. Видаліть брекети і замініть на прозору капу. За допомогою гребінця зробіть гарну укладку і приберіть рідкі шпильки. Поступово переходьте до обличчя, де терміново потрібно обробити прищі та вищупати брови. Ну ось, так уже набагато краще. Продовжуйте в тому ж дусі. Зробіть косметичний догляд за обличчям із різними кремами та масками. Наступним етапом буде макіяж і вибір модного одягу. Тепер подивимося, що відповість хлопець, коли побачить такі зміни нашої дівчинки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Історія Кохання: Від Гіка до Популярної Дівчини, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
3.1470588235294 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 102)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Love Story: From Geek To Popular Girl.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 102 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри