Гра Вечірка Міні Голів на Двох

Ласкаво просимо в гру "Вечірка Міні Голів на Двох"! Тут немає місця нудьзі та смутку. Тільки радість, сміх і нестримні веселощі! Ви готові приєднатися до кумедних міні голів і від душі повеселити на крутій вечірці? Тоді, поїхали! У цій грі ви можете грати поодинці проти комп'ютера або ж зібрати друзів і зіграти на двох. Чим довше народу, тим веселіше!

Як грати?

Попереду на учасників чекає чотири мініігри: футбол, полювання на курей, ресторан і втеча від монстра. У футболі вам належить забити п'ять голів великою жовтою шайбою у ворота противника. Переможе той, хто першим це зробить. У полюванні на курей обом гравцям доведеться попітніти і пробудити свій дух суперництва. На ігровому полі бігатимуть миленькі курочки, яких потрібно зібрати і відправити в загін. Перемога буде за тим гравцем, який за заданий час встигне зібрати більше куріпок.

Після вдалого полювання на вас чекає екстремальне готування. Учасники вирушать до ресторану, де потрібно нагодувати голодних мініголів. Вивчіть замовлення кожного гостя і спробуйте подати їм замовлення в найкоротші терміни. Фінальною міні грою буде втеча від монстра. На екрані буде велика голова, схожа на Пакмана, а дві міні головешки будуть біля неї. Вам потрібно триматися від монстра якомога далі, уникаючи перешкод. Переможе той, хто не попадеться у великий рот монстра. У режимі на двох на вас чекає маленький сюрприз - ще одна міні-гра. У ній ви будете тікати від привидів, які літають по похмурому ігровому полю. Ви можете вибрати будь-яку мінігру і грати в будь-якому порядку. Це буде дуже круто і весело! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Вечірка Міні Голів на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0230849947534 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 953)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • / - рух

Управління для другого гравця:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mini Heads Party.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 953 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри