Гра Дуель дресирувальників домашніх тварин на Двох

У грі "Дуель дресирувальників домашніх тварин на Двох" вам належить стати одним із найкращих тренерів для вихованців. І сьогодні вашими головними клієнтами стануть кішки. Через неправильне харчування грайливі звірятка перетворилися на ледачих товстунів з великими пузиками і товстими бочками. Але їхні господарі вчасно взялися за голову і звернулися до вас по допомогу. Адже тільки такий майстер, як ви, зможе видресирувати товстунів і повернути їм енергійність і пустотливий вогник! Готові до інтенсивних тренувань? Тоді, ласкаво просимо до спортивного містечка!

Як грати?

Тут є два режими гри - на одного і на двох гравців. Ви можете пройти весь цей складний шлях у гордій самоті. Але це не так весело, як грати удвох. Тому покличте в гості друга і влаштуйте справжнє змагання між собою в режимі на двох. Це буде круто! Вам будуть приносити огрядних кішок у ветеринарну клініку і зважувати їх. Гравець має допомогти кожному коту пройти тренування, щоб спалити жирок і зробити кота струнким і активним. Допоможіть вихованцеві пройти крізь усі випробування, попутно збираючи водичку і дієтичну рибку. Це допоможе малюкові знайти форму, про яку мріє кожен хвостик!

Тут розташована онлайн гра Дуель дресирувальників домашніх тварин на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.148023549201 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1189)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pet Trainer Duel for 2 Players.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1189 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри