Гра Човнові перегони 3

Хочете круто провести час і поганяти по схилах або пухнастих хмарах? Тоді, ми всі разом вирушаємо у всесвіт Нікелодеон, де можливо все! У новій грі "Човнові перегони 3" на вас чекають дивовижні пригоди разом із найвеселішими та найекстремальнішими персонажами, яких ми дуже любимо. Ви зможете вибрати будь-якого персонажа, якого тільки побажаєте.

Зробіть вибір на користь одного зі знаменитих героїв Нікелодеон: розумною і кмітливою дівчинкою Кензі з серіалу "Ігророби", невтомним вигадником і веселуном Лінкольном Лаудом з мультсеріалу "Мій Галасливий Дім", мега крутим воїном і найвідданішим шанувальником піци Міккі з культового мультфільму "Черепашки Ніндзя", прекрасною войовницею в рожевому з серіалу "Могутні Рейнджери", сміливим і відважним, за сумісництвом і головним помічником супергероя Капітана Чела, Небезпечним Малим із популярного шоу "Небезпечний Генрі", маленьким хуліганом і вигадником Елвіном із мультсеріалу "Елвін і Бурундуки", а також, терплячою вчителькою водіння у Бікіні Ботом місіс Пафф та невгамовним мега-оптимістом Губкою Бобом із легендарного мультика "Губка Боб Квадратні Штани".

Як грати?

Обирайте будь-якого персонажа, а потім беріться до вибору транспортного засобу і крутих коліс, які повезуть вас звивистими дорогами Нікелодеон. Ви зможете самі створити крутий транспорт із різних деталей і різних мультяшок. Наприклад, корпус машини може бути з одного мультсеріалу, а колеса і водій з іншого. Так, наприклад, ви можете їздити горбистими дорогами на Летючому Голландці з Бікіні Боттом, замість коліс у нього будуть пампушки, а за кермом сидітиме Небезпечний Малий або Пауер Рейнджер. Це буде так круто! Попереду на вас чекає божевільна поїздка, яка подарує вам безліч емоцій і яскравих вражень. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Човнові перегони 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1438721136767 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 563)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - балансувати
  • - газ / гальмо
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Boat-o-Cross 3.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 563 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри