Гра Вибуховий Загін

У Всесвіті Нікелодеон сталася жахлива подія. У всіх мобільних телефонах жителів завелися віруси. Їм вдалося вирватися на свободу і тепер вони тероризують усіх мешканців Нікелодеон. Потрібно терміново щось робити і головні герої мультяшного світу готові виступити проти загарбників.

Як грати?

У грі "Вибуховий Загін Нікелодеон", ви будете очолювати команду порятунку. Для того, щоб почати операцію, ви маєте вибрати свого персонажа і напарника. Серед охочих будуть найзнаменитіші та найулюбленіші всіма герої: навіжені брат і сестра Ліза і Лінкольн Лауди з мультсеріалу "Мій Галасливий Дім", смілива і відважна дівчинка-підліток Ейпріл О "Ніл з мегапопулярного серіалу "Черепашки Ніндзя", круті вигадниці Бейб і Кензі з шоу "Ігророби", вічно веселий і оптимістичний до безглуздості Спанч Боб і його подруга Сенді з мультфільму "Губка Боб Квадратні Штани", Рожевий Рейнджер з "Могутніх Рейнджерів", спритний і таємничий хлопчик Генрі з телешоу "Небезпечний Генрі", а також дівчинка - супергерой Фібі Сандермен із популярного серіалу "Грізна Сімейка". Ви маєте обрати героя орієнтуючись на характеристики.

Ваш герой разом із напарником вбиватимуть віруси, збиратимуть монети та бонуси. Зібрані монетки можна витратити на підвищення характеристик свого героя і напарника. Це допоможе зробити ваш міні загін найсильнішим і практично непереможним. Тільки ви зможете проявити достатню мужність, щоб вперто йти вперед і знищувати віруси. Вони наступатимуть цілими полчищами, а ви маєте дати їм гідну відсіч і стерти їх з лиця Землі. Врятуйте світ Нікелодеона від злісної навали. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Вибуховий Загін, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3009972801451 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1103)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Blaster Squad.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1103 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри