Челендж Зоряних Блоків НікДжуніор

Фестивалі та змагання у світі Нікелодеон це завжди свято і море веселощів! У грі "Челендж Зоряних Блоків НікДжуніор", ви візьмете участь у крутому змаганні разом із хлопцями зі світу Нік Джуніор. У грі можуть брати участь до чотирьох гравців. Це означає, що ви можете покликати в гості друзів і зіграти на двох, трьох і навіть на чотирьох гравців.

Серед учасників буде вісім персонажів блоків: Вспиш, Маршалл і Скай із мультсеріалу "Щенячий Патруль", чарівний песик Булька, русалоньки Гіл і Моллі з мультика "Гуппі та Бульбашки", Бот із команди "Умізумі" і крихітка джинн Шиммер. Ви можете вибрати будь-якого героя і вирушити на змагання.

Як грати?

У грі вам належить пройти кілька змагань. Маленькому блоку доведеться підніматися на високу башточку, перелітати через перешкоди на повітряній кульці, будувати містки на стадіоні та інше. Постарайтеся впоратися із завданням якомога швидше, адже час буде обмежений. Усі гравці гратимуть по черзі, тому постарайтеся заробити більше очок, ніж ваш попередник. Це значно підвищить ваші шанси на перемогу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Челендж Зоряних Блоків НікДжуніор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8461538461538 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 130)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — NickJr Block Star Challenge.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 130 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри