Гра Касагранде: Божевільний Магазинчик

Ласкаво просимо до крамнички сім'ї Касагранде в Нікелодеон! Тут можна знайти найякісніші продукти та море смаколиків. Магазином володіє глава сімейства Касагранде дідусь Гектор. Справлятися зі щоденними справами в магазині йому допомагають Ронні Енн і Боббі. З такими помічниками всі справи йдуть, як по маслу.

Як грати?

У грі "Касагранде: Божевільний Магазинчик", ви спробуєте себе в ролі керівника і допоможете хлопцям з продажами. Ронні Енн завжди опікується покупцями, а Боббі розставляє товари і стежить за порядком у магазині. Відсьогодні починається тиждень великих знижок і очікується великий наплив покупців. Хлопці самі не впораються і вам потрібно їм допомогти.

Щойно в магазині з'явиться клієнт, надішліть до нього Ронні Енн і візьміть замовлення. Потім допоможіть дівчинці зібрати необхідні продукти і принесіть їх клієнту. Намагайтеся зробити це швидше, щоб клієнт не засмутився і не пішов. Щойно відвідувачі розійдуться, потрібно відправити Роббі додати товари на спорожнілих полицях. Спільна робота допоможе вам швидше обслуговувати клієнтів і поповнити касу грошиками. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Касагранде: Божевільний Магазинчик, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9475 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 400)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The CasaGrandes: Mercado Mayhem.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 400 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри