Гра Королівства Нікелодеон

Зараз ми розповімо вам давню легенду світу Нікелодеон. У цьому світі існує шість головних королівств: королівство Спанч Боба, королівство Санджея і Крейга, королівство Хлебоуток, королівство фей Вінкс, королівство Могутніх Рейнджерів і королівство Черепашок Ніндзя. У кожного королівства є своя священна реліквія, яка уособлює дух своїх мешканців.

У Королівстві Губки Боба це Лопаточка Дружби, у Хлебоуток - Хліб Крутизни, у Вінкс - Чарівна Троянда Відваги, у Черепашок Ніндзя - Піца Правосуддя, у Санджея і Крейга - Гостре Крильце Шаленості, а в королівстві могутніх Рейнджерів - це Символ Мощі. Легенда свідчить, що можна з'єднати ці предмети в одну могутню реліквію і стати володарем усіх королівств. Ви хочете стати єдиним монархом усіх земель Нікелодеон? Тоді, доведеться за це повоювати.

Як грати?

Виберіть одного з шести ватажків королівств і йдіть у наступ. Спочатку вам доведеться дати відсіч і захистити свої володіння. Для цього потрібно розставити браму і захисні вежі, щоб вороги не змогли вторгнутися на вашу територію. Після вдалого захисту, ви можете сміливо йти в наступ на ворожі землі. Вигравайте битви за допомогою професійних найманих воїнів і спеціальних конструкцій. Наступайте на території ворогів і забирайте їхні землі. Після кожного наступу, ви зароблятимете зірки, на які зможете купити і поліпшити вміння своїх військ. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Королівства Нікелодеон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.6096417810512 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5974)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • - оглядати карту
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Kingdoms.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 5974 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри