Гра Нікелодеон: Доктор

Ласкаво просимо в гру "Нікелодеон: Доктор". Тут отримає необхідну медичну допомогу будь-яка тварина, яка потрапила в біду. Клінікою завідує Лінкольн із мультфільму "Мій Галасливий Дім". Він дуже любить тварин, а ви? Зараз ми це перевіримо в грі "Нікелодеон: Доктор". Там на вас уже чекатимуть вихованці головних героїв найпопулярніших мультиків Нікелодеон.

Як грати?

Ви маєте допомогти тваринам втамувати біль і позбутися дискомфорту. Сьогодні буде дуже багато клієнтів: м'ясоїдна рослина Омар із серіалу "Небезпечний Генрі", милий мангуст Куджо з крутого шоу "Ігророби", шалено веселий песик Спаркі з мультика "Чарівні Покровителі", мутант Холодильна Кішка з легендарного мультсеріалу "Черепашки Ніндзя", хом'ячок Гео і цуценя Чарльз із мульта "Мій Галасливий Дім", а також улюбленець Спанч Боба равлик Гері з мегапопулярного серіалу "Губка Боб Квадратні Штани".

Кожен із цих малюків потрапив у неприємну ситуацію і їм потрібна допомога такого фахівця, як ви. Равлика Гері обліпили черепашки, а Холодильна Кішка з'їла шматок супергострої піци і розтанула, Куджо заліз до кишені джинсів і застряг, рослина Омар з'їв черевик і мучиться відрижкою, а в Чарльза моторошно смердить з рота горілим смітником. З цією бідою потрібно терміново щось робити! Врятуйте всіх тварин світу Нікелодеон. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Нікелодеон: Доктор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0769038076152 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3992)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Pet Vet.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 3992 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри