Гра Нікелодеон: Чарівний Загін

Хлопці, сьогодні ми знову здійснимо подорож у супер всесвіт Нікелодеон. Там завжди весело і ніхто ніколи не сумує. Зараз ми вирушимо в гості до Тіммі Тернера і його чарівних покровителів Космо і Ванди. Цього разу буденне життя Діммсдейла опинилося на межі катастрофи. Злий Фуп вкрав у Космо його чарівну паличку. Потрібно терміново її повернути, інакше катастрофи не уникнути.

У грі "Чарівний Загін" вам належить очолити рятувальну команду і вирушити на пошуки чарівної палички. Перед початком гри вам необхідно вибрати свого персонажа - Тіммі Тернера або Хлою Кармайкл. Дружба Хлої і Тіммі - явний приклад того, як вороги можуть стати найкращими друзями. Коли вибір буде зроблено, вам доведеться пройти три світи, де нашкодив Фуп.

Спочатку вам потрібно пройти через фантастичний Діммсдейл. Піднімайтеся величезним деревом вгору й уникайте роботів Віккі та розбитої шкаралупи, попутно збираючи золоті зірки. Потім Ванда перенесе вас у Чудо-Світ. Там, ви стрибатимете по хмарах і підніматиметеся по веселці, поки не зустрінете Пуфа. Тоді малюк допоможе вам проникнути в Анті Чудо-Світ, де вам належить відібрати чарівну паличку у Фупа. Будьте дуже обережні, адже у вас буде всього три життя.

Вам доведеться докласти всіх зусиль, щоб повернути життя всіх світів у звичне русло. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Нікелодеон: Чарівний Загін, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8784 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 625)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - йти
  • - стрибати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Fairy Odd Squad.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 625 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри