Гра Всесвіт Міні-гольфу

Ласкаво просимо в дивовижний світ Нікелодеон! У цьому веселому всесвіті немає місця нудьзі та зневірі, а лише тільки радість, розваги та дзвінкий сміх навколо! Ви готові повеселитися разом із мультяшками Нікелодеон і взяти участь у новій забаві? Тоді, ласкаво просимо до гри "Всесвіт Міні-гольфу"! Тут ви зможете зіграти кілька партій у міні-гольф і перевірити свої навички в цьому виді спорту.

Як грати?

У вашому розпорядженні буде кілька ігрових майданчиків у стилі найпопулярніших мультфільмів: Губка Боб Квадратні Штани, Касагранде, Мій Галасливий Дім і Небезпечний Генрі. П'яте поле для гольфу створено в стилі найпопулярніших мультфільмів Нікелодеон двох минулих десятиліть: Нове Життя Рокко, Загарбник Зім, Ох, вже Ці Дітки, Ей, Арнольд і Черепашки Ніндзя. Обирайте будь-яке поле для гольфу і вперед!

На кожному рівні гра підказуватиме, де розташована лунка, в яку ви маєте загнати м'яч. Спершу зробити це буде дуже просто, але з кожним рівнем загнати м'яч буде складніше. Але трохи терпіння і завзятість допоможуть вам впоратися з усіма перешкодами і стати чемпіоном з міні-гольфу. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Всесвіт Міні-гольфу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4551495016611 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 301)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ultimate Mini-Golf Universe.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 301 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри