Гра Мій Галасливий Дім: Літня Школа

Десять сестричок - це не тільки велика підтримка, а й періодично немаленькі проблеми. Цього разу дівчата відзначилися! Вони підтасували результати тестів і тепер замість заслужених п'ятірок у Лінкольна стоять суцільні одиниці. Потрібно терміново вирішити цю проблему, інакше Лінкольну доведеться відвідувати літню школу. Таке снитися школярам тільки в найжахливіших кошмарах. Хто ж захоче проводити теплі літні дні в стінах школи!

У грі "Мій Галасливий Дім: Літня Школа" ми з вами допоможемо хлопчині все виправити і уникнути покарання. Насамперед, ви опинитеся в парку Кетчам. Там вам необхідно зібрати все сміття і викинути в сміттєвий бак. Потім знайдіть пташиний корм і киньте його у фонтан. Вночі прилетить пташка і ви зможете її сфотографувати і показати Лолі.

Зверніть увагу на годинник у правому нижньому кутку гри. З його допомогою ви зможете змінювати день і ніч, адже знайти деякі предмети або виконати певні завдання можна тільки в темний час доби. Вам належить побувати в будинку Клайда, початковій школі, парку, на заправці Фліпа, на задньому дворі будинку, і виконати там левову частку завдань, щоб відкрити доступ і увійти всередину найгаласливішого будинку в Нікелодеон.

Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Мій Галасливий Дім: Літня Школа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0528820729773 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1891)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Loud House: Summer School.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1891 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри