Зірки Американського Футболу 2

Хочете відчути себе справжнім крутим спортсменом? Тоді вам просто не можна пропустити чемпіонат Нікелодеона з футболу. Тут зберуться всі спортивні вершки цього барвистого Всесвіту. Щоб почати гру "Зірки футболу Нікелодеона 2" вам потрібно вибрати режим гри - чемпіонат або швидкий матч. У швидкому матчі, ви просто будете грати з командою суперників до перемоги, а ось на чемпіонаті все набагато крутіше. Вибравши своїх гравців, ви будете грати по кілька матчів до переможного кінця.

Щоб почати гру вам необхідно визначитися зі своїм персонажем. На ваш вибір будуть найелітніші мультяшки Нікелодеона: Донателло і Рафаель з мега популярного мультфільму "Черепашки Ніндзя", відчайдушні Губка Боб і його друг Патрік з мульту "Губка Боб Квадратні Штани", невгамовні Свин і Коза зі "Свиня, Коза, Банан, Цвіркун", а також Хлоя і Тіммі з найсмішнішого мультсеріалу "Чарівні Покровителі". Виберіть будь-якого персонажа і вперед на поле. Ви повинні уважно стежити за м'ячем і намагатися не випускати його з чіпких рук своєї команди.

Як грати?

Ваше головне завдання - забігти на кінець поля противника. Тоді вам зарахують гол. У жодному разі не допускайте суперників на свій бік, щоб вони забили гол. Також, стережіться трав'яних монстрів і прірв. У разі, якщо ж противники вас затиснули, то ви зможете їх вдарити і побігти далі. Якщо зірочка в правому кутку буде заповнена ваш гравець може використовувати супер силу. Після кожного виграного матчу, ви отримуватимете елементи екіпіровки, які підвищать характеристики вашого персонажа. Станьте чемпіонами гри "Зірки Футболу Нікелодеон 2". Удачі!

Тут розташована онлайн гра Зірки Американського Футболу 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4207317073171 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1640)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рухатися
  • - удар
  • - супер сила
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nick Football Stars 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 1640 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри