Гра Боулінг Нікелодеон

Всесвіт Нікелодеон - це завжди вибух емоцій і море розваг! А як може бути інакше, з веселими мультяшками, які постійно потрапляють у халепи і обожнюють пригоди! Одним словом, там де Нікелодеон, там ніколи і ні за яких обставин не буде нудно! Цього разу в мультяшному всесвіті проводитися великий чемпіонат з боулінгу. Усі охочі герої мультфільмів і не тільки можуть взяти в ньому участь. Хочете взяти участь у спортивному змаганні і показати всім, хто тут справжній чемпіон? Тоді, ласкаво просимо в гру "Боулінг Нікелодеон"!

Як грати?

У грі два режими - режим ліги та вільна гра. У режимі ліги вам слід обрати персонажа, який буде зображений на вашій кулі. Серед них: Спанч Боб і Патрік із мультсеріалу "Губка Боб Квадратні Штани", Лінкольн із мульта "Мій Галасливий Дім", новий герой із шоу "Небезпечний Генрі", розумник Арнольд із мультика "Агов, Арнольде" та Ронні Енн із "Касагранде". Решта героїв будуть закриті і доведеться добряче попрацювати, щоб їх відкрити. Вибравши свого героя, ви вирушите на першу доріжку.

Головне завдання - вибити страйк. Або кажучи простою мовою, збити всі кеглі. Щоб перемогти, потрібно запам'ятати різновид куль і принцип їхньої роботи. Легкі кулі дуже просто рухати з боку в бік. Гумові кулі відмінно відскакують від бамперів. А ось важкі кулі краще збивають кеглі. Все легко і просто! Щойно ви впораєтеся з першим блоком, відкриється наступна доріжка. У режимі вільної гри можна вибрати кількість гравців - на одного або на двох гравців. Щоб почати гру, просто виберіть доступного героя, а потім і будь-яку доступну доріжку. Станьте чемпіоном з боулінгу Нікелодеон і доведіть усім, що ви справжній переможець! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Боулінг Нікелодеон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9722222222222 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 108)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Lanes.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 108 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри