Гра Нікелодеон: Яєчний Матч

У всесвіті Нікелодеон просто обожнюють свята. Вони проходять весело, галасливо і з різними конкурсами та завданнями. Улюблене весняне свято мультяшок це Великдень. Цього дня дорослі ховають розфарбовані яйця по всьому двору, а дітки із задоволенням вирушають на їхні пошуки. Персонажі найпопулярніших мультфільмів і крутих шоу Нікелодеон не залишаються осторонь і продовжують святкову традицію. Хочете до них приєднатися? Тоді, ласкаво просимо у веселу гру "Нікелодеон: Яєчний Матч"!

Як грати?

Зараз ви будете шукати великодні яйця не по двору, а на вас чекає трохи інша розвага. Вам доведеться шукати парні яйця разом із мультяшними знаменитостями: навіженими веселунами Спанч Бобом, Патріком і Сенді, крутою і відчайдушною Бейбі з шоу "Ігророби", відважним героєм Небезпечним Малим і його подругою Шарлоттою з шоу "Небезпечний Генрі", а також Лінкольном Лаудом із найгаласливішого будинку Нікелодеон.

Перед тим, як почати гру, ви зможете вибрати режим складності: легкий, середній або складний. Від цього залежить кількість часу, який буде відведено на пошуки яєць. Щойно ви клацнете на старт, перед вами з'явиться ігрове поле з великодніми яйцями. Через кілька секунд вони сховаються і вам потрібно їх запам'ятати, щоб потім знайти. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Нікелодеон: Яєчний Матч, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.212962962963 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 216)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Eggcellent Hunt.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 216 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри