Гра Велика Втеча Нікелодеон

Хлопці, ви любите загадки, веселощі та круті пригоди? Тоді, ви потрапили точно за адресою! Ми запрошуємо вас у світ Нікелодеон, де нудьзі просто немає місця! Тут завжди весело і цікаво, адже місцеві жителі це найкрутіші мультяшки у світі. Сьогодні ви познайомитеся з деякими з них і повеселитеся разом. У грі "Велика Втеча Нікелодеон" вам доведеться трошки напружити мізки і стати головним помічником улюблених героїв.

Сьогодні ви познайомитеся з кумедними персонажами, які стануть вашими напарниками. Серед них: Поні та Енні з мультфільму "Це Поні!", Небезпечний Малий із шоу "Небезпечний Генрі", "репоголовий" Арнольд, Спанч Боб із культового мультсеріалу "Губка Боб Квадратні Штани", а також, весела компанія із шоу "Мій Галасливий Дім".

Як грати?

Для початку вам потрібно взяти рубильник і встановити його. Тоді з'явиться світло і ви зможете озирнутися. У коридорі буде п'ять дверей, за кожними з яких на вас чекає окремий персонаж. Ви можете увійти в будь-які двері і зануритися в мультяшний світ пригод. На кожному рівні необхідно шукати корисні предмети і підказки, які допоможуть вам впоратися із завданнями і допомагати своїм новим друзям. Усі знайдені речі розміщуватимуться в комірках на лівій панелі. З їхньою допомогою можна взаємодіяти з іншими предметами і стати на крок ближче до перемоги. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Велика Втеча Нікелодеон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6038961038961 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 154)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Great Nickelodeon Escape.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 154 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри