Гра Фламмі

Нова гра "Фламмі" познайомить вас із дивовижним жителем казкового і прекрасного світу геометричних фігур - Фламмі. Він дуже допитливий і часто перебуває в пошуках скарбів. Заради них він готовий буквально на все і тому з ним часто трапляються чимало веселих і цікавих історій. Якось раз наш палаючий кубик знайшов дуже давню карту, на якій була позначена печера з великою кількістю кристалів. Він без роздумів вирішив відразу ж вирушити туди.
Прийшовши в зазначену точку, замість печери, він побачив великий вулкан, який міг прокинутися в будь-який час. Але це не зупинило нашого маленького друга і він, зробивши крок, потрапив усередину. З цього місця і починаються ваші з ним пригоди. Через свою необережність Фламмі оступився і провалився в саму глибину вулкана. Прокинувся він від того, що відчув сильне печіння, подивившись навкруги, він побачив, що під ним скрізь знаходиться лава.
Вам належить допомогти йому вибратися з цієї пастки, при цьому не забуваючи збирати сині кристали, заради яких він власне і прийшов сюди. Шлях наверх буде нелегким, його будуть перегороджувати камені, які потрібно буде розбивати. Якщо побачите великий жовтий кристал, намагайтеся пробитися до нього, він підірве все навкруги, якщо червоний - стережіться його, він уже зіпсований і може завдати вам шкоди. У жодному разі не торкайтеся лави, інакше ви програєте. Намагайтеся протриматися якомога довше і допоможіть Фламмі потрапити назовні.

Тут розташована онлайн гра Фламмі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.0109249817917 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1373)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління кубиком / швидке натискання кнопки кілька разів розбиває каміння.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flammy Game.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1373 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри