Гра Страшний Джокер: Гуртожиток із привидами

"Страшний Джокер: Гуртожиток із примарами" - це неймовірно атмосферна гра, що об'єднала в собі такі жанри, як "Захист Вежі" і "Хоррор"! За сюжетом група підлітків вирішує провести ніч у покинутому госпіталі, де, за чутками, блукає привид одного з колишніх пацієнтів, який "прославився" жорстокою розправою над своїм лікарем. На ваш вибір буде доступно 6 персонажів, кожен з яких має унікальні навички, здатні врятувати життя власнику в критичній ситуації. Перед початком кожного раунду у вас буде можливість вибрати один із 3 бустерів, що підвищують ваші шанси на виживання.

Як грати?

Управління здійснюється за допомогою віртуального джойстика, з яким можна взаємодіяти мишкою або пальцем. Щойно ви опинитеся всередині будівлі, запуститься таймер, після закінчення якого монстр вийде на полювання. Тому вам необхідно поквапитися, щоб встигнути замкнутися в одній із палат і лягти на ліжко. Використовуйте наявні ресурси для будівництва захисних турелей і збільшення міцності вхідних дверей. Якщо ворогу все ж таки вдасться проникнути в кімнату, то ви будете приречені на загибель. Набридло постійно тікати і трястися від страху? Тоді візьміть на себе роль безжального маніяка, що вселяє жах одним тільки своїм виглядом! Вивчіть надто цікавих діточок, які без дозволу вдерлися у вашу обитель. Харчуйтеся їхнім страхом і покращуйте свої характеристики, щоб позбавити своїх жертв надії на порятунок і занурити їх у безодню відчаю. Випийте чудодійні зілля, що дають змогу зцілити рани, знешкодити пастки або відбити будь-які спрямовані атаки. За успішне проходження випробувань ви зароблятимете монети, які можна витратити на купівлю різних пристроїв із корисними бонусами. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Страшний Джокер: Гуртожиток із привидами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.0087719298246 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 114)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Scary Joker: Haunted Dorm.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 114 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри