Гра Dust Buster io

Гра "Dust Buster io" - підійде для любителів прибирання! Ви будете грати в ролі пилососа, який виконує просту роботу по дому - прибирання. На вас чекає легкий ігровий процес і класна графіка! Гра являє собою онлайн арену, де на одній великій карті грає безліч гравців і кожен з них керує своїм пилососом. Основна мета в грі - прибирати сміття і годувати свій пилосос усім чим завгодно для того, щоб він ріс і збільшувався в розмірах.

Чи зможете ви очистити будинок швидше за інших гравців? Просте прибирання може вмить перетворитися на неймовірну і видовищну боротьбу. Що більше сміття пожирає ваш пилосос, то більшим він стає і отримує можливість всмоктувати в себе навіть предмети, як-от: столи, тумбочки, планшети, телевізори та інше. Згодом ваш пилосос може вирости до таких розмірів, що зможе проковтнути навіть автомобіль або цілу будівлю і тоді вам не буде рівних!

Грайте в онлайн з іншими гравцями і змагайтеся за розміром вашого пилососа і за набраними очками. Кожен матч триває обмежену кількість часу і за цей час ви повинні показати найкращий результат. Варто побоюватися гравців розміром більшим за ваш, адже вони можуть вас з'їсти і ви одразу ж програєте.

Як грати?

Перевірте, чи зможете ви очистити швидше, ніж інші. Постарайтеся рухатися швидко і смоктати все, що можете. Що більше предметів ви смокчете, то більшим ви стаєте. Не тільки це, але ви також можете їсти засоби для чищення, які менші за вас. Грайте щодня і спробуйте розблокувати 15 класних пилососів. Ви також можете вказати ім'я, яке хочете використовувати для свого прибиральника! Не чекайте, починайте прибирання просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Dust Buster io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
3.9347181008902 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 337)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dust Buster.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 337 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри