Гра Сапер 3Д - Частина 2

Головне завдання гри "Сапер 3Д - Частина 2" це знаходження всіх мін, захованих у сірих кубиках. Всі міни потрібно позначати за допомогою прапорців. Особливістю і складністю гри є ігрове поле у вигляді 3Д кубика, замість простого розгорнутого майданчика як у класичному 2Д сапері. Кути і сторони кубика - це найбільша складність, тож грати буде не просто!

Загалом, гра має 3 основні режими: компанія, аркада та свій режим. Кампанія пропонує нам цілих 24 рівні з різними розмірами поля і кількістю мін. У цьому режимі ви будете проходити гру рівень за рівнем по черзі. У режимі аркади на вас чекає цілих 4 режими складності, які також відрізняються кількістю мін і розмірами ігрового куба. Свій режим дає можливість самому створити ігрове поле, обравши розміри ігрового куба і загальний відсоток мін серед усіх кубиків.

Як грати?

Використовуйте ліву клавішу мишки для відкриття куба і праву клавішу мишки для позначки куба прапорцем, якщо ви думаєте, що там міна. Натискайте на кубики щоб відкривати їх, але не потрапляйте на міни, інакше гру буде закінчено. Кожен кубик із цифрами позначає ту кількість мін, яка відповідає цифрі. Якщо ви бачите цифру 1, значить навколо цього кубика у восьми суміжних кубиках буде тільки одна міна, якщо цифра 3, тоді три міни і так далі. Постійне і правильне позначення кожної міни допоможе зробити правильний вибір і не допускати помилок у подальшому процесі гри.

Тут розташована онлайн гра Сапер 3Д - Частина 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.4444444444444 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper 3D - Part 2.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри