Гра Воїн Неба 2: Вторгнення

Воїн Неба 2 Вторгнення, це продовження аркадної гри про вертоліт. Оригінально її назва "Sky Warrior 2 Invasion". Уникайте небезпек і перешкод на своєму літаючому гелікоптері та рятуйте людей. У цій грі потрібно знищувати ворожі літаки і танки. Збирайте боєприпаси, ракети, паливо і різні поліпшення. Вороги не будуть спати! Вони змусять вас пройти крізь випробування. Ваші дії повинні бити швидкими і точними.

Як грати?

Щойно ви завантажитеся на карті, вам потрібно летіти вперед і збирати очки. Почніть стріляти по всіх ворогах: літаках і танках. Літаки будуть летіти на вас, не дайте їм вас атакувати. Будьте обережнішими і з танками.

По повітряному полю битви вам потрібно збирати поліпшення для вертольота. Паливо, воно потрібне для того, щоб ваш вертоліт не впав, стежте за цим. Ракети, вони підвищують вашу бойову потужність. Але якщо не ловити ракети, ваш вертоліт не зможе стріляти і вам буде дуже важко. Поповнювати життя, під час зіткнення з ворогами ви будете втрачати життя. Вам потрібно поповнювати їх.

Ще не забувайте рятувати солдатів, які просять у вас допомоги. За це ви будете отримувати більше додаткових очок. Поставте свій особистий рекорд за очками і зберіть якомога більше ігрових очок.

Тут розташована онлайн гра Воїн Неба 2: Вторгнення, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2608695652174 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 92)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sky Warrior 2 Invasion.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 92 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри