Гра Захист Замку 2

Гра "Захист Замку 2" це продовження чудової стратегічної гри про захист замку. Цього разу на вас чекає ще більша кількість різних можливостей, прокачувань і навичок. Постарайтеся захистити свою територію від ворогів, вивільнивши своїх могутніх воїнів і купивши поліпшення для свого замку. Спробуйте різні тактики, воїнів і магію, щоб набрати більше очок в одиночному режимі виживання або перемогти свого супротивника в напружених битвах.

У грі вам буде доступно два основні режими гри: на одного гравця і на двох. У режимі двох гравців ви можете грати проти реальних гравців з усього світу онлайн. Ви будете битися замок на замок і переможе тільки найсильніший! У режимі одного гравця вам будуть доступні різні кампанії, такі як: орки, нежить, люди, крижаний народ та інші. Ви будете грати за кожну з цих рас і захищати їхні замки. Пройти всі кампанії зможе тільки найдосвідченіший стратег і любитель ігор із захистом.

Як грати?

Гра починається з першого рівня і найпростішого замку. На початку одиночного режиму гри, кожен гравець може пройти навчання, а тільки потім приступити до реальних ігор. Захищайте свій замок, наймайте воїнів, використовуйте магію, збирайте гроші і покращуйте ваш замок, стрільця, атаку і захист ваших юнітів. Створіть непереможну армію, яка зможе захистити ваш замок і зруйнувати замок ворога. Грайте, прокачуйтеся і перемагайте інших гравців у режимі онлайн. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Захист Замку 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.5047021943574 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 638)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — VeraTowers 2.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 638 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри