Гра Захист Хрестоносців

Гра "Захист Хрестоносців" - чудова гра з жанру "захист", де вам належить допомогти сміливцям захищатися від нападу різних ворогів. На укріплення хрестоносців нападають: вікінги, лицарі, дружинники і навіть ніндзя! Втім утримувати оборону не важко, тим більше якщо у вас є можливість прокачування ваших воїнів.

Як грати?

Гра починається з першого рівня, де вам необхідно відбити напад лише кількох ворогів. Далі, процес дещо ускладнюється. Як і в інших іграх на кшталт "Захисту вежі" тут нападники йдуть хвилями. Відбивши атаку однієї хвилі, готуйтеся зустріти нову. Для активного захисту потрібно правильно розставляти своїх воїнів уздовж шляху, яким рухатимуться вороги. Ви маєте всього 3 основних види воїнів: списоносець, лучник і лицар. Кожен з воїнів досить хороший. Наприклад списоносці дуже швидко атакують, лучники стріляють стрілами, а лицарі завдають великої шкоди за допомогою меча. Разом, всі воїни діють злагоджено і знищують ворогів дуже добре. Після проходження рівня ви можете покращувати кожного з воїнів, прокачуючи їхню швидкість, шкоду і радіус атаки.

Починайте проходити рівні та встановлюйте своїх воїнів у правильних місцях, де вони найефективніше атакуватимуть. На зароблені гроші можна не тільки апгрейдити воїнів, а й покращувати здібності: катапульти і ями з кілками. Часом без їх використання, вам не вдасться успішно закінчити рівень. Чим далі граєте, тим складніше стає. Вороги, що нападають, сипляться як град на хрестоносців і мчать уперед, до мети без зупинки. Ймовірно, вони побоюються відмінно приготованих бійців із хрестами на плащах! Ви готові почати захист? Тоді приступайте!

Тут розташована онлайн гра Захист Хрестоносців, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.3108108108108 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1036)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Crusader Defense.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1036 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри