Гра Захист Вежі 3

Гра "Захист Вежі 3" - це чергова частина відомої всім гри про захист королівства від орд жахливих монстрів, що приходять на ваші землі. Ви граєте в ролі досвідченого стратега, який повинен розставляти оборонні вежі по всій території, через яку будуть проходити вороги. Щоб не підпускати монстрів близько до вашого замку, потрібно будувати вежі 4-х видів, а саме: вежі лучників, гарматні вежі, блискавичні вежі та крижані вежі. Швидко будуйте вежі по обидва боки шляху, яким просуватимуться вороги і переживайте всі хвилі.

Гра складається з цілих 16-ти рівнів і кожен з них це окремий бій, в якому потрібно відбити всі хвилі ворогів, що нападають, і захистити ваш замок за допомогою веж. Приготуйтеся зустрітися з такими небезпечними ворогами як: демони, орки, гобліни, літаючі дракони, огри та інші...

Як грати?

Будуйте вежі на вільних місцях, щоб убивати ворогів. Вони будуть автоматично атакувати монстрів, які наближаються до них. Для будівництва веж потрібен основний ресурс - золото, яке ви можете заробити за вбивство ворогів. Також золото можна отримувати при натисканні на спеціальну іконку передчасного виклику нової хвилі ворогів. Використовуйте різні комбінації веж і елементів у своїх інтересах. Якщо вам буде важко стримувати натиск ворогів, використовуйте спеціальні заклинання, які можна застосовувати з певним таймером.

Не забувайте і про поліпшення своїх веж до максимуму. Це коштує не мало грошей, але робите ваші будівлі набагато сильнішими за початкові. Грайте і спробуйте пройти всі рівні гри, створюючи недосяжну фортецю раз по раз. Ви можете легко стежити за запасом життя вашого замку, щоб точно розраховувати свої сили і дожити до кінця. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.2234636871508 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1074)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tower Defense 3.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1074 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри