Гра Середньовічний Захист Зет

У середньовіччі чума досягла надзвичайного рівня і перетворила світ на щось жахливе. Тепер мертві повертаються до життя, перетворившись на зомбі і нападають на живих!

У грі "Середньовічний Захист Зет" - ви маєте супроводжувати короля в подорожі по пустелі яка повністю заповнена зомбі. Наймайте лучників, щоб стріляти в зомбі зі своєї облогової вежі! У вас є висока захисна вежа, яку потрібно доставити в оазис за допомогою осла. Цей слабенький ослик має тягнути вашу вежу на колесах, а лучники мають стріляти по зомбі. Нагорі вежі знаходиться король, який може керувати своїми підлеглими і застосовувати різні магічні здібності, які будуть допомагати лучникам і вбивати ворогів.

Використовуючи свою вежу, ви маєте прочесати землю і знищити всіх зомбі. Ваші лучники можуть бути поліпшені за золото, яке ви заробляєте. Покращуйте їхню вогневу міць, шкоду і швидкість. Крім того, ви можете модернізувати осла, який тягне вашу вежу, і вашого могутнього короля. Ваш король може вивільнити руйнівні сили, такі як сильний поштовх, прокляття, збільшення швидкості атаки і дощ зі стрілами. Ретельно обирайте оновлення та знайдіть баланс чисел і потужності. На кожному рівні ви маєте знищувати зомбі та досягти безпечної точки в оазисі. Чи вдасться вам дістатися до замку і захистити королівство?

Як грати?

На початку гри у вас є тільки два лучники, які постійно стріляють у ворогів і отримують досвід за їхнє вбивство. Згодом кожен лучник отримує підвищення рівня і ви можете прокачати його характеристики: швидкості стрільби, точності та сили атаки. Також кожен лучник може отримати додаткові здібності подвійної шкоди, уповільнення ворогів і додаткової шкоди. Але для цього потрібно чимало монет. Загалом на вашій захисній вежі може розміститися 6 лучників, але кожен з них коштує грошей.

Наймайте нових лучників, покращуйте їхні навички та допоможіть королю повернутися в безпечне місце під час цього середньовічного апокаліпсису зомбі. Захистіть свого осла від атак, оскільки хвиля за хвилею ходячі мерці намагаються зруйнувати ваш візок і вбити всіх живих. Наприкінці гри на вас чекає чимало величезних босів, впоратися з якими буде дуже складно. Економте супер-здібності і застосовуйте їх тільки в найважчий момент. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Середньовічний Захист Зет, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.3433333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 600)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Medieval Defense Z.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 600 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри