Гра Заклич Героя

Гра "Заклич Героя" - це героїчна 2Д-стратегія з жанру "Захист Вежі", де вам потрібно захищати свій замок від нападу ворогів. Якщо вам подобаються фантастичні світи? Тоді ви зможете увійти у світ, де вам доведеться захищати свій замок. Це місце щастя, а також місце, де знаходяться ваші бойові солдати і воїни.

Вам належить покращувати свою армію і ставати сильнішими, борючись проти безлічі різних ворогів. Створіть свою стратегію ведення бою. Обережно розмістіть своїх солдатів на полі бою. Вони повинні покрити більшу кількість місць. Тут ви лідер і результат кожного бою залежить тільки від вас. Чи станете ви сильним магом або виберете іншого головного героя?

Як грати?

Покращуйте свої юніти та замок. Виберіть одного з трьох героїв, які підуть у бій разом із вами. Два герої призначені для простих гравців і прості в управлінні, а один - для експертів. Розставте своїх солдатів стратегічно на полі бою і починайте захищати шлях від ворогів, що проходять по ньому. Встановіть лучників, воїнів, магів і чаклунів, щоб вести активну атаку проти ворога. Після кожного бою ви потрапляєте у свій замок, де можете покращувати кожного з ваших воїнів і прокачувати їхні характеристики.

Купівля всіх воїнів здійснюється за ману, це і є основний ресурс у грі. Що більше мани, то більше можливостей. Ману можна заробляти на місцях переможених ворогів. Просто збирайте частинки мани і витрачайте їх як вам захочеться.

Тут розташована онлайн гра Заклич Героя, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.2006472491909 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 618)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Summon The Hero.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 618 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри