Гра Демон Рейд

Демон Рейд - стратегічна гра на захист доріжки в якій на вас чекають справжні пригоди! До вашого королівства наближаються сотні демонів і монстрів і ви повинні захистити свої землі за всяку ціну! Вам належить стати справжнім героєм у вигаданому світі, який очолить все військо і зможете вміло керувати купою воїнів, які битимуться за честь і свободу!

Цього разу вам доведеться не просто захищати доріжку, встановлюючи захисні вежі по всьому периметру. Ви повинні будете наймати воїнів, які виходитимуть зі своїх осель і битимуться з ворогами щодня. Чи зможете ви довести, що ви справжній майстер стратегії?

Як грати?

Візьміть на себе командування армією найепічніших фентезійних сил і доведіть свою силу. Ви починаєте грати з першого рівня і повинні відбити кілька хвиль ворогів. Для цього натискайте на будівлі та купуйте воїнів, їх доступно всього 3 види: воїни, лучники та маги. Кожен вид воїнів має різні характеристики і різну вартість. Воїни б'ються в ближньому бою, а маги і лучники стріляють. За вбивство кожного ворога ви отримуєте гроші. Після кожного бою, ви можете прокачувати таланти для ваших воїнів і вони ставатимуть сильнішими. Також після прокачування певних талантів, вам стануть доступними поліпшення ваших воїнів під час бою. Воїни стануть дуже сильними лицарями, лучники почнуть кидати бомби, а маги стануть небезпечними чаклунами, які стріляють блискавкою. Крім цього, під час кожного бою вам будуть доступні різні заклинання у вигляді вогню, електричного заряду або болотної землі.

Грайте і проходьте місії одну за одною, щоб пройти всю гру до кінця і назавжди поховати всіх ворогів, які нападають на ваші землі!

Тут розташована онлайн гра Демон Рейд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.406015037594 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 133)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Demon Raid.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 133 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри