Гра Захист Королівства: Найманці

Захист Королівства: Найманці - це новенька гра з жанру "захист вежі", в якій на вас чекає захопливий ігровий процес із безліччю унікальних ворогів і карт. Очоліть загін хоробрих воїнів, які захищатимуть королівство від нападу злих монстрів. Вам належить очистити всі кордони королівства від різних страшних тварюк, серед яких будуть: вікінги, кіборги, монстри, орки, грифони та інші вороги. У грі на вас чекає величезна карта з безліччю рівнів, а також барвиста графіка і красиві анімації. Ви зможете використовувати унікальні поліпшення для веж і здібностей. Збирайте ворогів у розділі "керівництво", там можна буде побачити їхні характеристики та опис. Також у цьому розділі можна подивитися інформацію про всі ваші вежі та дійсно допомагає грати. У кожної карти є свій режим складності і це круто! Готові приступити? Тоді починайте!

Як грати?

Ви можете будувати 4 основні види веж: лучники, бомби, сповільнюючі та магічні. Кожна вежа по-своєму хороша і виконує своє завдання на відмінно. Ваше основне завдання - зупинити напад монстрів і не пропустити їх до вашого королівства. Ви можете встановлювати захисні вежі по всьому шляху, яким проходитимуть вороги. Вам належить стати головним найманцем і битися за расу людей, щоб захищати королівство і стати їхнім героєм. Командуйте арсеналом різних здібностей і використовуйте їх розумно, щоб знищувати своїх ворогів. Починайте гру з першого рівня і захищайте кожну доріжку, розставляючи оборону з розумом. Будуйте власну стратегію в кожному рівні, адже монстри наступатимуть цілими натовпами, серед них будуть не тільки слабенькі малюки, а й більші, сильніші монстри, вбити яких не так просто. Після кожного рівня, ви можете робити поліпшення ваших будівель і меню "Апгрейда". За проходження кожного рівня ви отримуєте золото, саме його і потрібно витрачати на прокачування ваших веж. Ви можете поліпшити їхню атаку, їхню швидкість, радіус ураження, зменшити їхню ціну купівлі та інше. Для початку спробуйте поліпшити вежі лучників і потім активно застосовуйте їх на полі бою. Також варто пам'ятати про магічні заклинання, які можна використовувати під час кожного рівня.

Досліджуйте різні локації: від зелених лісів і боліт, до пісків, снігу та лави, і створіть свою власну пригоду. Ваш загін найманців вирушає на різні континенти, щоб активно захищати королівство від нападів по всьому периметру. Ви готові виступити в ролі головнокомандувача? Тоді починайте грати!

Тут розташована онлайн гра Захист Королівства: Найманці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.1565836298932 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 843)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - основні дії
  • - прокручувати карту
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kingdom Defence: Mercenary.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 843 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри