Гра Всі Люди Короля

Всі Люди Короля - хороша гра в жанрі "захист вежі" про захист королівства, що перебуває на межі краху. Червона Армія захопила всі 7 королівств і ви повинні зупинити їхній хрестовий похід. Ваш король збирає армію і захищатиме свій замок від нападу ворогів за всяку ціну. Ви граєте в ролі досвідченого стратега, який відповідає за всю армію короля і всіх його людей. Саме ваше завдання розставити всіх воїнів у правильних місцях, щоб вони змогли захистити замок. Сам король не зможе впоратися з ворогами поодинці, тому всі його надії лягають саме на свою армію.

Як грати?

Ви будете будувати війська (вежі) на широкому проході до головних воріт вашого замку. Усіх воїнів можна розставляти на великій сітці, щоб спробувати сповільнити атакуючі армії. Щодня ви зможете поліпшити своє різними способами. Наприклад, зробити вашого короля сильнішим, збільшити збір ресурсів або збільшити шкоду від заклинань, вибір залишається за вами.

З кожним новим днем до вашого замку буде приходити все більша і більша армія ворогів, з новими, сильнішими воїнами. Ви можете встановлювати лучників, воїнів із сокирами, катапульти та інші інші вежі, які атакуватимуть ворогів в автоматичному режимі. Не варто сподіватися на короля, адже його сил буде недостатньо, щоб відновити всю армію, тому надія тільки на вас. Слідкуйте за накопиченими грошима і встановлюйте побільше своїх воїнів на полі бою, покращуйте їх і перемога буде за вами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Всі Люди Короля, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.1871508379888 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 716)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — All the King's Men.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 716 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри