Гра Кінгдом Раш

Кінгдом Раш - найперша частина із серії відомих ігор із жанру "захист вежі". У кожній грі з цієї серії гравцеві належить захищати королівство від нападу різних тварюк, таких як: тролі, орки та інші мерзенні істоти! Дія гри розгортається в середньовічному фентезі, де до вашого замку пробираються вороги. Вони рухаються вздовж звивистого шляху, уздовж якого гравець повинен розставляти захисні укріплення. Загалом ви маєте 4 типи захисних веж: лучники, бомбери, маги та казарми з лицарями. Кожен тип веж по-своєму гарний. Лучники випускають по ворогах сотні стріл, бомбери кидають бомби, маги атакують ворогів магією, а казарми тренують лицарів, які виходять прямо на шлях руху ворога і б'ються з ними в ближньому бою. Будуйте всі типи веж уздовж шляху і підбирайте найбільш підходящі місця, щоб вежі атакували ворогів якомога ефективніше.

Як грати?

Уся гра "Кінгдом Раш" розділена на рівні, в кожному з яких вам необхідно витримати певну кількість хвиль нападу. Кожна хвиля складається з кількох десятків ворогів, а значить потрібно готуватися до найгіршого. Будуйте якомога більше оборонних веж і не забувайте покращувати їх. За кожного вбитого ворога ви отримуєте монети, які можна витратити на будівництво нових веж або на поліпшення наявних. У перерві між рівнями, вам також доступне прокачування ваших будівель. Ви можете прокачати кожен вид веж окремо, поліпшивши їхні характеристики: скорострільності, шкоди і області ураження. Також можливо прокачати зниження вартості будівель. Зверніть увагу, що в кожному рівні, є обмежена кількість місць для побудови захисних веж.

Приготуйте до захопливої пригоди та незабутніх подвигів в улюбленій грі "Кінгдом Раш"! Боріться в лісах, горах і пустелях, змінюючи оборонну стратегію в кожному рівні. Закликайте полум'я на голови ворогів, виводьте в бій воїнів підкріплення, і купуйте сильних героїв, які битимуться на вашому боці до кінця гри. Докладіть максимум зусиль, щоб уберегти королівство від темних сил! Готові виступити на захист свого королівства і битися з легендарними чудовиськами? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Кінгдом Раш, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
3.9299468791501 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3012)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kingdom Rush.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 3012 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри