Гра Іграшковий Захист

Іграшковий Захист - новенька стратегічна гра на тему Другої світової війни. Основним сенсом гри є "захист вежі", де ви маєте встановлювати ваших солдатиків як захисні вежі. Вони виробляють автоматичний вогонь по ворожих бойових одиницях, які намагаються прорватися крізь вашу оборону, але вам не можна цього допустити!

Усі солдати, техніка та інші бойові одиниці представлені в іграшковому вигляді.

На вас чекають епічні битви! Гра складається з 4-х етапів: Перша кров, Морозна свіжість, Залишитися в живих і Новий приплив. Кожен з етапів має по 24 різних рівні. Битви відбуватимуться на різних територіях, таких як: мальовничі пляжі Нормандії та ліси північноафриканських пустель.

Як грати?

У кожному рівні вам потрібно буде стримати певну кількість хвиль. Під час кожної хвилі противники бігтимуть вузькою доріжкою, прямуючи до вашої бази. Ви маєте різні види бойових одиниць, а саме: солдати, вогнеметники та два види гармат. Кожна з бойових одиниць найкраще вражає певні типи ворожих військ. Вбиваючи ворогів ви отримуєте гроші, які можете витратити на купівлю нових воїнів та їхнє покращення. Купуйте і розставляйте війська в потрібних місцях. Зберігайте ваших воїнів після пройдених рівнів і створіть свою власну, іграшкову армію. Захищайте свою базу, прокачуйте особливі навички, боріться з ворогами, що вторгаються, і розвивайте свою власну виграшну стратегію!

Тут розташована онлайн гра Іграшковий Захист, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.1988603156049 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6844)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • Мишка
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Toy Defense.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 6844 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри