Гра Захисні Вежі

Захисні Вежі - одна з найкращих ігор із жанру "Захист". Тут вам доведеться стримувати цілі орди ворогів, які намагаються прорватися вузьким шляхом. Для цього у вас у розпорядженні є всього 4 види захисних веж, а саме: лучники, маги, гармати і казарми. Вежі луків стріляють стрілами у ворогів, швидкість стрільби велика, але шкоди маленька. Вежі магів стріляють магією, швидкість атаки середня і шкода середня. Гармати стріляють ядрами, вони повільні, але завдають великої шкоди. Казарми тренують воїнів, які виходять прямо на шлях і зустрічаються віч-на-віч із ворогами. Такі воїни здатні трохи затримати натовп ворогів.

Як грати?

Уся гра розділена на 30 рівнів, під час яких вам доведеться захищати шлях від нападу ворогів на різних місцевостях і картах. Встановлюйте ваші захисні вежі протягом усього шляху і спробуйте вбити всіх ворогів, щоб не дати їм прорватися. У кожному рівні на вас чекає певна кількість хвиль нападників. Чи зможете ви стримати їх усіх, щоб перейти до наступного рівня?

Ви можете покращувати свої вежі як під час бою, так і в перерві між рівнями. Радимо покращувати спочатку той тип веж, яких будете використовувати найбільше, під час бою. Слідкуйте за кількістю решти життів і не допустіть, щоб вони закінчилися, інакше рівень доведеться проходити спочатку.

Тут розташована онлайн гра Захисні Вежі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.2024746906637 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 889)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Defensive Towers.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 889 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри