Гра Захист від Зомбі 2

Захист від Зомбі 2 - оригінальна і прикольна гра в жанрі "захист вежі" проста в управлінні, але досить складна. Боротьба за виживання триває, оскільки спалах зомбі поширюється! Випробування і веселощі чекають на вас у цій оригінальній грі на захист від зомбі.

Керуйте новими персонажами і виконуйте нові завдання в цій фантастичній грі. В оточенні зомбі, Педро і Хуана повинні працювати разом, щоб захистити себе. Вибирайте різні види зброї, як-от пістолети і дробовики, щоб вбивати набігаючі орди. Не дозволяйте зомбі збити вас з пантелику, побудуйте свою оборону, пристрої вибухівки, шиповані кулі, вежі зі зброєю, ящики, зберіть потужну зброю і розкрийте свою лють виживання. На вас чекає цілих 30 оригінальних рівнів і 2 завдання на виживання, які можна відкрити різними способами. На кожному рівні ви повинні вбивати хвилі зомбі. Ви можете будувати ящики, на яких можна стояти (зомбі не можуть стрибати, пам'ятайте) і обирайте різну зброю, щоб убити їх. Кожна зброя має таймер і діє тільки протягом певної кількості секунд. Ви також можете використовувати підвищення люті, щоб збільшити свою шкоду і скорострільність. У міру просування ви можете покращувати свої навички та відкривати нову зброю. Чи можете ви боротися з вторгненням зомбі?

Ця гра має 2 різні режими, які ви можете спробувати. Перший режим це режим історії, і ваша мета тут пройти всі рівні, убивши кожного ворога. Другий режим режим виживання. У вас є 2 варіанти в цьому режимі. У першому, ваша мета отримати якомога більше вбивств. У другому варіанті ви маєте вижити маючи тільки вашу зброю. Ви керуєте 2 персонажами в грі. Зомбі увійдуть в екран з обох боків. Ви можете натиснути на будь-яку сторону екрана, щоб ваші персонажі сфокусувалися на цій стороні. У міру проходження рівнів ви будете відкривати нові навички та зброю. Використовуйте кнопки в нижній частині екрана, щоб керувати своїми персонажами. Вбивайте всіх ворогів і заробляйте очки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Захист від Зомбі 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.4391408114558 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 419)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Defense 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 419 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри