Гра Захист Вежі: Прорив слизу 2

Настав час великих звершень! У новій грі "Прорив Слимака 2" вам доведеться захищати королівство від навали моторошних слимаків. Ці монстри хочуть захопити королівство і взяти в полон усіх його мешканців. Але не бути цьому, поки на світі є такі герої, як ви! Щоб розгромити вороже військо, вам доведеться продемонструвати свої навички великого стратега і тактика.

Як грати?

Поки армія ворогів наближатиметься, вам потрібно розставити бойові вежі так, щоб вони змогли розгромити лиходіїв, перш ніж вони встигнуть дістатися до палацу короля. Щоб побудувати вежу, потрібно добути дерев'яні будматеріали. Спочатку у вас буде невелика кількість дров, щоб встановити парочку військових об'єктів. Оборонні споруди можуть бути різних видів: стрілецькі вежі, вежі з артилерійськими гарматами, об'єкти, що заморожують, та інше. Чим потужніші бойові характеристики вежі, тим вона дорожча. Розставте вежі по місцях перш, ніж слимаки з'являться на стежці.

Вежі атакуватимуть автоматично, і за кожного вбитого ворога ви отримаєте додаткові матеріали. Їх потрібно витратити на нові вишки. Але це ще не все. Після кожної перемоги ви будете заробляти золоті монети. З їхньою допомогою можна поліпшити наявні вишки або ж відкрити доступ до нових споруд. Продемонструйте свої інтелектуальні навички в бою і врятуйте королівство. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі: Прорив слизу 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.48849797023 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 739)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tower Defense: Slime Rush 2.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 739 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри