Гра Захист Вежі: Динозаври

Ми не знаємо як це сталося, але вам вдалося повернутися в минуле, і тепер вам доведеться битися з різними видами небезпечних динозаврів. Постарайтеся вижити, будувати оборонні вежі, збирати ресурси і використовувати науку, щоб повернутися додому, у свій час!

Гра "Захист Вежі: Динозаври" - крута онлайн гра на тематику "захист вежі", в якій ви повернулися в епоху динозаврів тільки для того, щоб випадково запалити свій механізм зміщення хронографа! Тепер у вас є два варіанти: або ви можете почекати кілька мільйонів років, щоб повернутися у свій час, або вбити динозавра і зробити зброю та захистити свою базу! Отже, ви потрапляєте в юрський період, де будете захищатися від нападу динозаврів. Основне завдання - захищати свою машину часу від скажених динозаврів-карнівуросів, сподіваючись, що ви зможете утримати їх, поки збираєте ресурси, необхідні для відновлення вашої машини часу! Але вам також доведеться створювати нові предмети і зброю, щоб краще захищати себе від дедалі небезпечніших і більших динозаврів!

Вся гра складається з 4-х періодів, кожен з яких має безліч рівнів. Починайте грати з першого рівня і спробуйте пройти його не витративши жодного життя! Для успішного захисту потрібно будувати вежі з розумом, збирати ресурси і використовувати силу технічного прогресу!

Як грати?

Використовуйте вашу мишу, щоб вибрати, де ви хочете розмістити свої захисні вежі, тип вежі, яку ви хочете побудувати і будь-які інші модифікації бази. Ви можете модернізувати свій захист, свої атакувальні здібності, пристрої для подорожей у часі, величину шкоди від ваших атак, а також діапазон, частоту і загальну інтенсивність атак. Ви можете планувати, розміщувати і будувати свої вежі в будь-якому місці на шляху вторгнення динозаврів. Вежі можуть бути побудовані тільки в певних місцях, тому вибирайте гарне місце біля входу, звідки приходять вороги. Вежі можуть бути модернізовані, але на це потрібно ще більше ресурсів.

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі: Динозаври, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.5567375886525 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 564)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tower Defense: Dinosaurs.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 564 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри