Гра Хранитель Гаю 1

Хранитель Гаю 1 - всім відома гра на захист шляху, де ви будете захищати чарівний гай від нападу злих монстрів. Вони хочуть викрасти всі дорогоцінні камені, але цього не можна допустити. Щоб захистити гай вам необхідно вирощувати рослини-захисники, які охоронятимуть чарівні кристали. Усього є три основні види рослин: паросток, вежа води і камінь. Кожна з рослин стане чудовою захисною вежею, яка атакуватиме ворогів і не дасть їм пройти до скарбу.

Уся гра розділена на рівні, а в кожному з рівнів, вам необхідно знищити певну кількість ворогів. Вони виходитимуть хвилями по кілька штук і спробують прорватися крізь оборону. Ви маєте виставити захисні вежі таким чином, щоб вони встигали вбивати всіх злих монстрів і злодіїв.

Як грати?

Основне завдання - не допустити крадіжки кристалів і вбити всіх монстрів у кожному з рівнів. Садіть рослини і нехай вони починають атакувати ворогів. На місцях полеглих монстрів ви можете збирати монети, які можна використовувати для купівлі нових рослин. Також, є можливість покращувати всі рослини, підвищуючи їхній рівень, а разом з цим і їхні характеристики. У перервах між рівнями, ви можете прокачувати унікальні гілки талантів, які збільшуватимуть здібності ваших захисних рослин, а також зменшуватимуть їхню вартість і даватимуть різні бонуси.

Що далі ви граєте, то більше унікальних видів рослин вам стає доступно. Вибирати серед них не просто, адже кожна рослина виконує свою функцію. Одні просто стріляють по ворогах, інші сповільнюють, треті завдають шкоди кільком ворогам і так далі. Кожна рослина буде корисною на полі бою, а проти деяких видів монстрів, потрібно буде застосовувати особливі види рослин. Тільки так можна успішно захистити гай і спробувати пройти всю гру. Ви готові? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Хранитель Гаю 1, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.3439393939394 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 660)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Keeper of the Grove 1.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 660 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри