Гра Зомбі Дербі: Піксельне Виживання

Гра "Зомбі Дербі: Піксельне Виживання" - це продовження відомої серії ігор "Зомбі Дербі". Як і раніше, вам доведеться давити зомбі за допомогою своєї машини, ось тільки цього разу ви потрапили в піксельний світ, у якому вам доведеться виживати. Як виявилося, цей світ теж захопили зомбі і тепер головному герою потрібно вибиратися з цього моторошного місця. Кубічні зомбі заполонили всі береги, міста і гори, тож вибратися і вціліти звичайній людині практично неможливо. Єдиний спосіб це сісти в якусь машину і спробувати пробиратися крізь зомбі, які бродять по дорозі, на всій швидкості!

Уся гра складається з рівнів і кожен рівень це нова траса з новими пригодами та перешкодами. У грі також є гараж, де ви можете прикупити нову машину, вантажівку, автобус і навіть танк або комбайн. Всі види техніки хороші в боротьбі проти зомбі і саме вони можуть допомогти вижити.

Як грати?

Сідайте за кермо і тисніть на газ! Гра починається з першої, найпростішої машини. Пробивайтеся через орди зомбі і долайте кілометри перешкод у цій грі, що затягує. Заробляйте гроші і купуйте нові поліпшення для своєї машини, такі як: новий двигун, кулемет, нові колеса, захисний каркас і навіть нітроприскорювач. Під час їзди намагайтеся економити патрони і стріляй по бочках, вони завдають багато шкоди! Також використовуйте нітро в потрібні моменти, щоб перестрибувати прірви, великі міни та ями.

Щоб пройти кожен з рівнів, потрібно проїхати певну дистанцію і зробити це можна лише на повністю поліпшеній машині. Якщо ви не прокачаєте свою тачку, вона буде повільна і слабка, а отже не зможе проїхати всю необхідну дистанцію.

Грайте і проходьте сюжетні місії, щоб дізнатися, чим закінчиться історія. На вас чекає безліч різних локацій: від засніжених гір до пустельних рівнин. Виконуйте різні завдання, щоб отримувати ще більше монет. Спробуйте зловити зомбі-птаха, якщо зможете. Роби сальто в повітрі та отримуйте патрони. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Зомбі Дербі: Піксельне Виживання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7564296520424 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 661)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - їхати
  • - стріляти
  • - прискорення
  • - пауза/меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Derby: Pixel Survival.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 661 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри