Гра Король ляпасів

Кожен хлопчик точно бачив в інтернеті змагання з ляпасів. Зовсім недавно вони були дуже популярні. Як би це весело не виглядало з боку, але через свою досить велику травматичність їх стали проводити набагато рідше. І тут нам на допомогу, як завжди, приходять комп'ютерні ігри. За допомогою гри "Король ляпасів" ви зможете взяти участь у найкрутіших і найнебезпечніших змагання з ляпасів не боячись за своє здоров'я. Це чудова альтернатива тому, щоб робити це в реальному житті. Тому краще пограйте і насолодіться ігровим процесом у віртуальному світі і ніколи не намагайтеся повторити це в реальному.

Як грати?

Давати ляпаси - основний сенс гри. Перевірте свій дух і силу, бої йдуть до першого нокауту. Домінуйте над своїми супротивниками і бийте їм в обличчя швидше, ніж вони зрозуміють, що сталося. Готові посперечатися, що вам точно сподобається цей процес. Просто переконайтеся, що ви дієте швидко і ваші удари досягають мети - обличчя противника. Сконцентруйтеся, підніміть свою руку і дайте міцного ляпаса!

Змагання відбуватимуться на 5 локаціях: місто, ферма, піратський острів, селище самураїв і космічна станція. Загалом проти вас виступлять понад 50 бійців. Усі вони мають унікальні удари та коронні прийоми. Щоб максимально сильно бити ляпаси, стежте за шкалою, яка рухатиметься туди й назад. Щойно вона досягне зеленої зони, тисніть і відбудеться найсильніший удар. За кожен поєдинок ви отримуєте нагороду. Використовуйте її для прокачування свого бійця. Йому можна покращувати силу і витривалість. Намагайтеся комбінувати ці вміння, тому що прокачування чогось одного не принесе вам бажаного результату і в підсумку вам буде складніше вигравати бої. Пам'ятайте, що крутіші ляпаси, то більше шансів, що ви виграєте бій і станете королем ляпасів.

Тут розташована онлайн гра Король ляпасів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0429853566368 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2117)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - перезавантажити гру (якщо раптом закладає)
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Slap Masters.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 2117 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри