Гра Захист на Узбережжі

У грі "Захист на Узбережжі" вам необхідно захистити свій замок від нападу ворожих кораблів, які насмілюються кинути виклик вашому правлінню! Ви контролюєте узбережжя і можете захищатися за допомогою величезного замку, але вас атакують кораблі, що вторгаються з моря! Ваш обов'язок захищати королівство і забезпечувати безпеку своїх громадян. Ваш замок озброєний величезною гарпунною зброєю і ви маєте використовувати її, щоб знищувати хвилі кораблів, що прибувають. Просто прицілюйтеся, стріляйте і спостерігайте, як гарпуни летять на ворожі кораблі.

Обов'язково прицілюйтеся обережно і стежте за швидкістю кораблів і напрямком пострілів. Після кожної хвилі ви можете покращувати свій замок і покращувати характеристики вашого гарпуна, як-от: час перезаряджання гарпуна, дальність пострілів і завдану шкоду. Крім того, ви можете відремонтувати свою вежу і відновити її здоров'я, але на це також потрібні гроші. У міру вашого просування вороги стають різноманітними і їх все складніше знищити. Їхня кількість зростає з кожною хвилею. Чи зможете ви успішно захистити узбережжя і витримати всі хвилі кораблів, що нападають?

Як грати?

Переміщайте вашу мишу, щоб прицілитися і натисніть, щоб вистрілити. Деякі великі кораблі повинні отримати по кілька влучень, щоб потонути. Покращуйте свій гарпун і ремонтуйте свою вежу в перервах між битвами. У вас немає жодного права на програш, інакше всю гру доведеться починати спочатку!

Тут розташована онлайн гра Захист на Узбережжі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
3.1434184675835 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1527)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Coast Defense.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 1527 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри