Гра Найкращі Фестивалі Кохання витає в повітрі

Готові вирушити на найспекотніший фестиваль моди, де кохання витає в повітрі. Тоді ви зайшли за адресою! Тут на вас чекає багато музики, моди і багато захопливих пригод. У грі ви познайомитеся з милими дівчатами, які дуже чекали цього фестивалю і готові до великих змін у зовнішності, аби потрапити на цей захід. Наші героїні не просто гості, вони виступатимуть на сцені, а для цього їм потрібно як слід підготуватися. Давайте допоможемо нашим красуням і повеселимося разом з ними!

Як грати?

На вас чекають п'ять дівчат, для кожної з яких вам потрібно підібрати вбрання і зробити макіяж. Почнемо з першої красуні! Спершу потрібно зробити макіяж, вся необхідна косметика буде у вашому розпорядженні. Ваше завдання, вибрати потрібні відтінки і нафарбувати в стилі цього фестивалю. Далі, переходьте до вибору одягу. Ви тільки подивіться, які гарні костюми, так і хочеться їх усі приміряти. А вам якраз і потрібно це зробити, щоб вибрати найкрасивіше вбрання. Щоб образ мав ефектний вигляд, потрібно доповнити його прикрасами, зачіскою і аксесуарами. Вау, від нашої героїні так і віє музикою і любов'ю, якою вона хоче поділитися з вами. Але не варто зупинятися, адже в грі на вас чекають ще інші учасниці, які так само потребують вашої допомоги з вибором образу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Фестивалі Кохання витає в повітрі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
3.7380952380952 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 42)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Festival Besties Love Is In The Air .
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 42 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри