Гра Пазл Гастон і Подружка

У грі "Маленьке Королівство: Пазл Гастон і Подружка" ви познайомитеся з милими сонечками. Ці чарівні жучки виступають у ролі вихованців для жителів Маленького Королівства. Один із них Гастон - улюблений улюбленець принцеси Голлі та її друга ельфа Бена. Разом із ним хлопці вирушають у мандри і завжди знаходять пригоди на свою голову.

Як грати?

У грі "Маленьке Королівство: Пазл Гастон і Подружка" гравці зможуть познайомитися не тільки з Гастоном, а й з його новою подружкою. Наш маленький друг закохався, і в нього з'явилася кохана. А це означає, що попереду на вас чекає красива картинка із зображенням новоспеченої солодкої парочки. Це виглядає так мило!

Щоб почати складання пазла, необхідно вибрати режим складності. Всього їх три: легкий, середній і складний режим. Чим складніший рівень, тим більше буде деталей пазла. Щойно вибір зроблено, ви зможете приступити до складання. З'єднуйте деталі між собою, і зовсім скоро перед вами з'явиться кумедна картинка із зображенням закоханих жучків. Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Пазл Гастон і Подружка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6143790849673 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 153)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Gaston and Girlfriend Jigsaw Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 153 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри