Гра Ідле Ламберджек 3Д

Ідле Ламберджек 3Д - захоплива гра в режимі очікування, в якій ви керуєте крутим лісорубом, чия єдина мета в житті - рубати дерева на своєму шляху. Візьміть на себе роль цього працьовитого хлопця і використовуйте свою сокиру, щоб прорубати всі дерева в довгому лісі, щоб заробити побільше грошей.

Як грати?

Рубайте дерева, продайте їх і купуйте оновлення. Є дерева різного кольору, і кожен колір має свою ціну і міцність. Тож зелені дерева легше вирізати, і вони принесуть вам менше грошей, але щойно ви опинитеся віч-на-віч із гарними або жовтими деревами, вам доведеться працювати старанніше, щоб зрубати їх, але це дасть змогу заробити набагато більше грошей. Використовуйте свої доходи для купівлі оновлень вашої зброї і ваших талантів. Спробуйте знайти яблука різного кольору, які падають на місцях зрубаних дерев. Вони допоможуть вам працювати набагато швидше.

Що далі ви йдете, то дорожчі дерева ви рубаєте. Ви також можете знайти чарівні золоті дерева, що містять бонуси. Не забувайте, якомога частіше повертатися і продавати дерева для швидкого прогресу. Що швидше ви прокачаєте ваші будівлі, здібності та вашу зброю, то швидше зможете набратися сил і рубати дерева будь-якого кольору. Як далеко ви зможете пройти і наскільки сильно зможете прокачатися в цій унікальній грі? Давайте перевіримо!
Тут розташована онлайн гра Ідле Ламберджек 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.3186813186813 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 637)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Idle Lumberjack 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 637 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри