Гра Падіння зі сходів

Падіння зі сходів - захоплива гра на дистанцію й очки, у якій манекени просто падають нескінченними сходами вниз. Якщо вам набридли прості автомобілі на гоночних трасах, бігуни на смугах перешкод або інші несмішні варіанти онлайн-ігор, чому б не зіштовхнути манекен донизу по сходах, щоб подивитися, як далеко він може скотитися? Звичайно, вам доведеться пересувати його з боку в бік, щоб не впасти зі сходів або не вдаритися об предмети, але набагато веселіше спостерігати, як він перекочується знову і знову.

Гра "Falling Down Stairs" має просте управління і божевільний геймплей! На вас чекають бездонні спіральні сходи, якими ви і ваші супротивники падаєте з шаленою фізикою ганчір'яної ляльки. Уникайте перешкод на шляху, це буде найкращий спосіб перемогти своїх супротивників. Падіння зі сходів ще ніколи не було таким захопливим!

Ви коли-небудь замислювалися, як це - скотитися по сходах? Якщо так, то ця гра саме для вас! Якщо ви готові дозволити собі спуститися по сходах, давайте приступимо до гри!

Як грати?

Щоб грати в цю гру, вам потрібно повністю вибратися з реального світу, тому що в цій грі ви маєте дозволити собі спуститися сходами! Але не хвилюйтеся! Ви не постраждаєте! Натисніть на кнопку відтворення, і ваш персонаж автоматично почне рухатися. Вам просто потрібно контролювати його напрямок за допомогою миші. Просто клацніть лівою кнопкою миші та перетягніть її, щоб керувати ним. Не забувай, що на цьому шляху ви будете не одні! Будуть і інші гравці. Ви завжди можете кинути їх, або вони можуть кинути вас! Ваша мета набрати найвищий бал, оскільки це нескінченні сходи, тут не буде рівнів, які потрібно пройти. Вам слід уникати шипів, розвертатися разом з іншими і намагатися не впасти зі сходів! В іншому разі гру буде закінчено, і ваш персонаж загине. Чи готові ви спуститися цими нескінченними сходами? Постарайтеся набрати якомога більше очок, щоб стати професіоналом! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Падіння зі сходів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.0608974358974 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 312)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — New Game: Falling Down Stairs.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 312 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри