Гра Джетпак Джойрайд

Насолоджуйтесь цією онлайн-версією улюбленої гри "Джетпак Джойрайд"! Допоможіть головному герою на ім'я Баррі Бефстроганов пробиратися довгими тунелями секретної лабораторії та збирати монети! На вас чекають захопливі пригоди, під час яких на вас чекає безліч небезпек, цікавих і різноманітних поліпшень. Ваш герой Баррі - продавець грамофонів, який вривається в секретну лабораторію і захоплює експериментальні реактивні ранці! Одягнувши ранець, він починає літати лабораторією й ухилятися від лазерів, електричних полів і всіх ракет, що зустрічаються на його шляху. Як виявилося ранець навіть обладнаний кулеметним приводом, який стріляє автоматично, коли герой піднімається вгору. У дорозі на вас чекає безліч монет, перешкод і, звичайно ж, різні бонуси у вигляді транспортних засобів. Ви можете сісти на мотоцикл, робот топтун, птаха і телепортер. Кожен транспортний засіб дає вам підвищену швидкість пересування і захищає вас від однієї помилки або смерті.

Jetpack Joyride - це також нескінченний раннер, у якому ви маєте допомагати Баррі ухилятися від електричних парканів, ракет і лазерних променів. Баррі має пролетіти через довгий тунель на своєму реактивному ранці з кульовим приводом і зібрати якомога більше монет.

Як грати?

Поки Баррі намагається втекти з космічної лабораторії, його шлях перегороджують різні смертельні перешкоди. Гравець може використовувати реактивний ранець, щоб піднімати Баррі вгору і перелітати через кожну перешкоду. Гравець може збирати монети, щоб модернізувати обладнання Баррі, і набирати додаткові очки, коли кулі Баррі потрапляють у вчених, що бігають внизу. Що більше вчених ви вбили, то більше очок отримуєте. Ви також маєте грати на рекорд за монетами, очками та пройденою дистанцією. Кожен новий забіг може стати вашим найкращим! Найбільша дистанція ваш найкращий рекорд і тільки так!

Уся лабораторія розділена на сектори. Ви завжди починаєте біг із першого сектора і біжите вперед. Кожен новий сектор ще небезпечніший за попередні. Вам доведеться використовувати всі свої навички, спритність і увагу, щоб бігти на 20 секторі або більше. Не чекайте, приступайте до гри просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Джетпак Джойрайд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
3.9522184300341 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 293)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jetpack Joyride.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 293 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри