Гра Захист Вежі: Король Птахів

Захист Вежі: Король Птахів - це весела і захоплива гра із захистом вежі, в якій вам потрібно використовувати мудру стратегію і вибирати правильні загони для захисту своєї пташиної бази. Орди ворогів ідуть. Вони занадто великі, але не варто турбуватися, адже у вас є чотири види веж із птахами, які можуть стати на захист. Монстри прагнуть вторгнутися у вашу землю. Ви не можете дозволити цьому статися. На вас чекає цілих 10 унікальних рівнів, упродовж яких ви маєте захищати вашого короля птахів.

У міру наближення ваших ворогів, ви повинні встановлювати пташині вежі в місця, де ви можете встановлювати захисні вежі. У кожної вежі своя ціна і зброя. Загалом є 4 типи веж: а саме: птахи, що метають сокири, птахи з великим мечем, птахи-бомбери і птахи маги. З кожним убивством ви заробляєте трохи грошей. Рівень складності в цій грі буде збільшуватися в міру проходження рівнів. Пізніше вам доведеться мати справу з більш сильними ворогами і могутніми босами.

Ви маєте накопичити гроші для наступного рівня. Сума, яку ви залишили після завершення минулого рівня, буде перенесена на наступний рівень. А на наступному рівні ви можете мати справу з великою кількістю ворогів і могутніх монстрів, тому краще заощадити гроші та використати їх у складну хвилину. Не забувайте покращувати кожну вежу, щоб вона завдавала максимальної шкоди ворогам. Готові до оборони? Тоді приступайте!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі: Король Птахів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.344578313253 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 415)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — King Bird Defense.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 415 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри