Гра Випробування Квадроцикла по Бездоріжжю 2

А ви знаєте що таке жага швидкості? Квадроциклісти-каскадери це точно знають, і тому дізнаєтеся і ви! Адже саме сьогодні, в цій грі ви будите випробовувати свій транспорт по поза дорожній місцевості! Вашим транспортом у грі буде квадроцикл, який дасть вам найкрутіші емоції від їзди на ньому. Ці захопливі перегони на квадроциклах сподобаються кожному любителю перегонів, адже що може бути краще, ніж ганяти бездоріжжям і відчувати кожен різкий нахил вашого транспорту, правильно керуючи ним? Ну що, готові випробувати по бездоріжжю найжвавіший квадроцикл у цій грі? Тоді вперед!

Ну що, настав час вирушити на бездоріжжя на маленькому транспортному засобі з чотирма колесами, який не піддається впливу будь-якої місцевості. Сідайте на свій транспорт і починайте їхати, як тільки будите їхати по невеликих пагорбах не забудьте зберегти рівновагу. Ви можете в цей час навіть спробувати ризиковані трюки з професійним квадроциклом. Кожен рівень трохи збільшуватиме складність. Але ви ж не той, хто швидко здається? Адже це гра тільки для тих, хто вміє боротися з будь-якими перешкодами, щоб дійти до фіналу! Використовуйте стрибки, у поєднанні з гіркою для успішного та довгого трюку, як наприклад сальто назад. Виконання трюків наповнюватиме балон із нітроприскорювачем, після наповнення якого вмикається прискорення. Що більше прискорень - то більший ваш шанс прийти до фінішу першим! Дерзайте випробовувати квадроцикл найскладнішим бездоріжжям і отримайте найяскравіші емоції! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Випробування Квадроцикла по Бездоріжжю 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
3.9603803486529 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 631)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • - стрибок
  • - почати заново
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — ATV Trials Offroad 2.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 631 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри