Гра Амонг Ас в Аквапарку

Хлопці, ви любите гуляти в аквапарку? Там так весело! Великі гірки, багато води і круті спуски не можуть залишити байдужими ні дітей, ні дорослих. Хлопці з команди "Among Us" теж не змогли втриматися і вирушили в аквапарк. Ось тільки відпочивають і розважаються вони там по своєму! Хочете до них приєднатися і круто провести час із кумедними космонавтами? Тоді, ласкаво просимо в гру "Амонг Ас в Аквапарку"!

Як грати?

Тут ви будете спускатися найкрутішими гірками в аквапарку. Перед початком гри учаснику потрібно ввести нік і вибрати стать свого космонавта. Це може бути міцний червоний зрадник або чарівна дівчинка в рожевому скафандрі. Вибір за вами! Адже завжди можна вибрати нового космонавта в наступному заїзді на водних гірках.

Суть гри дуже проста. Ви будете спускатися з височенної гірки разом з іншими амонгасерами. Щоб набирати швидкість і мчати, як вітер, вам потрібно дуже швидко клікати. Щойно наш герой наздожене суперника, той моментально опиниться за бортом. Вам потрібно скинути з гірки всіх суперників і першим прийти на фініш. Тоді перемога буде за вами, і ви станете справжнім королем найкрутішої гірки в аквапарку! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас в Аквапарку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7560270009643 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2074)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • (клікати) - набирати швидкість
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among US Aqua Park.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 2074 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри