Гра Змішування Кольорів: АСМР Релакс Челендж

Ласкаво просимо в нашу нову гру, де ми підготували для вас дещо цікаве! Але спочатку скажіть нам, який варіант антистресу допомагає вам розслабитися? Можливо, популярна гра в Поп Іт або лопати бульбашки? А як щодо цікавого процесу зі змішування кольорів? Здається, це чудовий варіант релаксу! Якщо ви готові, можемо почати свій челендж у стилі АСМР просто зараз і насолодитися унікальними поєднаннями кольорів.

Як грати?

У грі на вас чекають захопливі завдання, де ви будете змішувати кольори. На вас чекають прапори різних країн, логотипи відомих компаній, смайлики і популярні мультяшні герої. Проявіть свій творчий потенціал і створюйте справжні шедеври. Вам буде доступне чисте полотно з кількома варіантами фарби, які були зібрані з відомого логотипу або прапора країни. Ваше завдання - перемішувати кольори лопаткою, щоб змішати різні кольори і отримати новий колір. Ви тільки подивіться, як красиво виходить. Якщо вам не подобається рівень, ви можете його пропустити. Так само в грі будуть доступні бонусні рівні, де ви зможете малювати своїми незвичайними відтінками фарб. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Змішування Кольорів: АСМР Релакс Челендж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Color Mixing: ASMR Relax Challenge.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри