Гра 3Д Симулятор Руйнувань: Ламай Ворота Машиною

"3Д Симулятор Руйнувань: Ламай Ворота Машиною" це чудова можливість круто провести час! Тому приготуйтеся до захопливого й унікального геймплею, в якому вам належить зруйнувати ворота на своєму прокачаному автомобілі. На відміну від традиційних перегонових ігор, де мета проїхати якомога далі, в цій грі вам належить нести руйнування і досягати поставлених цілей! Ваша місія знищити всі ворота на своєму шляху і при цьому вдосконалити своє авто по максимуму. Тільки покращуючи характеристики тачки ви зможете подолати всі випробування і досягти кінцевої мети. Вся справа в стратегії, майстерності та ідеальному прискоренні.

Як грати?

Будь то звичайний геймер або любитель, який шукає захопливий досвід, у цій грі знайдеться щось для кожного. Задоволення від налаштування і модернізації автомобіля додає до ігрового процесу додатковий рівень задоволення. Вирушаючи в цю руйнівну подорож, пам'ятайте, що все це відбувається у віртуальному світі. Давайте дізнаємося на скільки далеко у вас вийде проїхати. Бажаємо приємного проведення часу!

Тут розташована онлайн гра 3Д Симулятор Руйнувань: Ламай Ворота Машиною, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Аварії
4.2941176470588 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 3D Destruction Simulator: Break the Gate with the Machine.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри