Маша і Ведмідь Розвивальна Гра

Гра Маша і Ведмідь Розвиваючі Завдання для Малюків являє собою дуже захоплюючі ігри, в яких ви зможете підучити своїх улюблених діток і підготувати їх до дорослого життя. За допомогою цієї гри малюки зможуть розгадувати різні загадки, брати участь у пригодах, які будуть розвивати мислення у дітей. Як відомо діти не дуже любить вчитися і не хочуть цього робити. Для цього і були створені ігри з улюбленими героями, які допомагатимуть навчати малюків. Адже це так класно, коли улюблений персонаж із мультфільму задаватиме приклади або вчитиме літери разом із вами. Сьогоднішня гра буде дуже цікавою, адже перед вами будуть герої відомого мультика про Машу і Ведмедя. Ця парочка постійно в місці і хоч вони постійно набридають один одному, одному це не заважає залишатися їм найкращими друзями. Для того, щоб почати гру вам потрібно буде написати своє ім'я та ознайомитися з інструкціями, які є дуже важливим елементом гри. На першому рівні Маша і Ведмідь відразу ж заберуть вас у гру, де вам потрібно буде дуже добре подумати. Вам потрібно буде вгадувати предмет за малюнком, який намалював Ведмідь, і якщо ви все правильно зробите, то заробите бонуси, які допоможуть вам перейти на наступний рівень, де буде багато цікавого і розвивального для малюків.

4.0423572744015 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1086)
Тут розташована гра Маша і Ведмідь Розвиваючі Завдання для Малюків, завантажити яку ви можете безкоштовно і прямо зараз.
  • 2
  • 3
  • 4
Управління в грі:

Завантажити:

Завантажити гру з нашого сервера  - igra-masha-i-medved-razvivayushchie-zadaniya-dlya-malyshej.rar (Архів з грою для комп'ютера)

Встановлення гри:  Розпакувати архів  і встановити гру.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Masha and the Bear: Educational Game.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1086 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри